Катон - УкраХоп у твоїх динаміках

3 серпня 1896 р. у пологовому будинку дуже відомого міста Жмеринка (Вінницька область) народився пацан, якого назвали Миколка. Період часу – десь років від 2 до 3 з пам’яті вишило повністю. Я трохи підріс. Папа (військовий) та мама (викладач) віддали мене з братом до дитячого садочку уже в Хмельницькому...

...І ось у 1993р. маленький гопнік (на той час) пішов у перший клас. До років тринадцяти, чесно признаюсь, слухав Пономарьова (земляк) і компанію. Але … Але стався переломний момент (який і до сьогоднішнього дня ненавидять мої батьки) у житті Миколки. З’явилась у мене касетка ДеЦля, згодом широкі “брюки”, потім 3 роки брейк-дансу, згодом перші спроби читати реп. Спочатку виходило дуже в’яло. Кому давав послухати усі казали, що гімно. Тоді я зустрів хлопчину, що читав на англійській мові. Ми замутили групу, що мала назву “ХапРап”, яка розпалась за три тижні після заснування. Почав я потроху задумуватись над недоліками своєї, так би мовити, творчості. Запльовував мікрофон, спалював звукові карти, зривав голос, прогулював з цієї причини школу, нервував і працював, працював. (Що з цього вийшло вирішувати вам.)
Випадково потрапив у червні 2003 до міста Харкова де познайомився з хіп-хоп головами. З ними зарвались на караоке – читали, співали, матюкались (було весело). Хлопчина, який весь час забирав у мене мікрофон, підійшов до мене, після того, як в мене і в нього позабирали мікрофони, та сказавши, що я “прикольно читаю” і веду себе перед публікою. Він запропонував мені попрацювати з Age-music. Цим пацанчиком був Клім. На наступний день я поїхав до Хмельницького ї мріяв про ще одну поїздку до столиці хіп-хопа. Для цієї мети влаштувався на роботу.
І…
І сталося, в серпні - я знов у Харкові. Клім познайомив мене з групою “Возраст”, “Білою Смугою” і ще толпою хіп-хоп голів. Ми записали чотири моїх трека і тепер вам вирішувати: чи гідні вони називатись українським хіп-хопом.